• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Posted by TheFonz - - 2 comments

As I promised in my last entry, here are the pictures from MCR live in KL concerts sometime ago:


Probably the best concert of 2007 MCR live in KL!!! Teman berpure2
jadi penyokong Celcom to get the free tix.

This guy rowks!!!Teman tak tau name die, tapi die rowk!!!Throughout the concert
teman rase 50% of lagu diorang teman tak tau sepatah haram.Layan jeee..


Dengan berator sikit lame, hujan plak tuh, ni lah souvenirs yang dpt that day, a poster hand sign by all the members of MCR. Too bad camera wasnt allowed during meet and greet session.

Hello 2008 and goodbye 2007!!In less than 12 hours, we'll be ushering the new year, 2008 with full of big events and surprises. Euro 2008, the Olympics and not to forget the long awaited 3G rollout by DiGi (expected end of Q2 next year). Semue org sebuk dgn new year's resolution masing2, as to start new and fresh. Mmg manusia ni secare normalnye kenkadang mengambil certain special date (birth dates, new year) untuk memuhasabahkan diri, to look back whats done before and cube untuk improve kan diri in the future. Bile dah bermuhasabah, kite akan rase cam ade aura semangat baru untuk go thru hari yg mendatang. But as human, semangat neh tak tahan lame actually, tu pasal there always hari ni azam baru,esok dah back to square one. So the important thing is bukan gempak mane resolutions kite, its how long can we sustain and archive the resolutions and kite set kan.

February : Member aku si pezol neh accident motor, the same day I went
for my first ever job interview. Look at his lips, its like JayZ's.

March : First interview and alhamdullilah, I got it. DiGi, always
the smarter choice


Looking back at 2007, byk events yang happened around the world. The most recently, Benazir Bhutto kene bunuh and many parties saling tuduh menuduh sape yg bunuh die. Everywhere negare Islam menjadi huru hara. It is sad to see that when the time they need to unite menetang musuh, depa pulak yg saling berperang sesame sendiri. Bilekah semue ini akan berakhir, nobody knows, only time can tell. 2007 also sees where Malaysia dlm keadaan tenang, menjadi port demonstrasi jalanan. From BERSIH to Hindraf, 2 bulan akhir ni seolah2 menjadi trend, every forth nite ade je demonstrasi jalanan. Sampai jam seluruh KL and salah seorg victim jam tu adelah teman sendiri. Personally, Teman taklah anti terhadap demonstrasi ini, it is appropriate actually untuk sedarkan kerajaan bile kerajaan lena tertidur dibuai kemajuan and kemakmuran selame neh. Tapi kalu demonstrate sampe menyusahkan org lain buat ape.Dah jadi lain pulak demonstrasi camtu.

As for me, 2007 teman rase, all the days past pretty fast actually. So much things happen in such a short time. The days and time ofcos stays the same every year (duhhhh), but sungguh pelik skali as there was just so much thing to do and I actually wish that 24 hours in a day is never enough. Work & sleeps have been occupying my days throughout 2007. Mmg tak sangke that how much work takes all the time you have. There goes all my weekdays and nites, no more rongeng and late nite hangouts anymore. Barulah teman paham skg betape preciousnye weekends to working people.You'll try to use the weekends to the fullest (tu yg teman susah mo lekat kat umah kalu weekends). One thing for sure yang teman rase effectnye, is your social life. I mean, due to the busy schedule, agak susah kite nak catch up ngan teman2 sekelas/seuni lame kite, relatives pn agak susah untuk kite berjumpe apetah lagi kalu depa semue duduk jauh. You do make new friends in the office tapi depa semue tu tak boleh digantikan dgn rerakan yg susah lame kite kenal.Kenkadang ade rerakan and relatives yg anggap kite sombong tanpa memahami keadaan yg sebenar. We never ignore them, is just that due to the commitment we have plus the time constraint, tak semue ape kite nak buat ade masenye.

Some of my old friends that have made 23 years of my life more meaningful

James...Sounds weird calling him James...Kok!!!

Suraj aka Gunda Katerika (fat terong in Tamil) and Teleb

Ustet Azli and Dr Ghans...Bile nak berasap lagi Dr Ghans??

Melly the tembam..yang hutang teman sepasang jeans GAP..

The alumni of Persatuan bebudak hingusan Kamelen

Yang kawin pn ade jugak.Congrats Maiz.Just one of my friends yang
tunang and kawin this year. Macam musim la pulak skg neh

My colleagues

Besides that, rasenye 2007 byk new experiance gained. Ade yg good and other yg bad, so yang bad itu diharapkan tak diulangi lagi. Never thought that I've learn so much since started working. For those who thinks that senior year in Uni is the best time in your life, think twice. Honestly, teman rase mase time uni dulu,mmg sux gile sebabnye culture di uni kite disini terlalu book oriented, semue org bekejaran nak dpt 1st class degree without thinking what they are actually missing, missing in their social life. Agak susah nak tgk graduan kite yg all rounder.Because of that, graduan seperti teman agak susah & take some time to adapt with the working life, not so smooth transition. Anyway, all that is in the past, so no point of mumbling anymore as im looking forward what future has to offer..yiihaaaaa....

Anyway,looking forward to a more challenging, thrill, fun and full of surprises year of 2008!!!!!!

Yiiiihaaaa.....2008.....bang bang boom

My Chemical Romance

2 Responses so far.

  1. Laily says:

    wahhahha, ayat last tu aku tak boleh blah, sweet nak mampus! kudos to you, macha :D

    aku pon tak layan mcr, i dunno what's the hype all abt. ke aku ni je yg olskool tanak mengikut arus semase?

    and lordy, did you actually wear the fuyoh yellow jumpsuit?? muahhahhaha!! the things you do for your job, huh? :D

  2. The Fonz says:

    heheheheh...aku pn bukan up to date sgt ngan band2 baru neh,tgklah MCR punye vokalis pn aku tak tau sape..layan jeeee...

    oish..tobat aku tak pernah pakai jumpsuit kuning tu wehhh...and for the record,kije aku bukan jadi maskot digi!!!!!!!